design ?

Hej bloggen!
funderar på att byta design, igen. Jag vet att jag nästan precis gjort det, men asså jag tröttnar typ på allt ganska fort. Eller asså inte tröttnar, jag tycker fortfarande den är snygg. Men jag är sugen på något nytt, haha!
Men vad tycker ni? Vore det roligt med en ny, eller tycker ni att den jag har nu är snygg ?
Eller säg vad ni tycker alltså! ;)

Alla hjärtans dag

Hej bloggen!
Idag är det ju alla hjärtans dag, och det är väl kul... För de som har nån att dela den med.
Iallafall, idag så har jag inte gjort särskilt mycket. Har bara varit i mölnvik och köpt ett par skidbyxor som jag ska ha på måndag då jag ska till Kungsberget med skolan. Det blir säkert jättekul!
Och jag måste bara säga en sak, idag har jag faktiskt inte haft något smink alls! Duktigt va? Jag som har varit runt i typ en massa affärer i hela mölnvik! Inte för att jag känner mig bekväm utan smink, snarare tvärt om. Det känns mycket bättre att ha smink, men det kanske inte är så bra om man använder det typ varje dag..
Jaja,
stor alla hjärtans dag kram på er! <3

Fryser...


Fryser så otroligt mycket, så nu är filten och tofflorna på!

Idag har jag bara varit i skolan, vi fick tillbaks två prov idag som hade gått väldigt bra! Ett vg och ett mvg. Så jag är faktiskt väldigt nöjd. Vår sista lektion (hemkunskap) var inställd så vi fick sluta väldigt mycket tidigare då.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, planerade att vara med en kompis men det blir nog inte så. Istället blir det nog en tv kväll med godis (kanske).
Och förresten, kommer ni ihåg att det är fredagen den trettonde? Var försiktiga!
Ha de bra!

Onsdag

Hallå allihopa!
Mår ni bra? Själv så är jag väldigt stressad. Vi har så otroligt mycket i skolan just nu så ni förstår inte. Imorgon så har vi engelska prov, och inte nog med det, vi ska ha en jättestor redovisning i svenskan! Så det blir mycket att plugga in tills imorgon, så jag antar att jag kommer behöva sitta uppe ganska sent ikväll för att öva! Sen på fredag så har vi spanska läxa och matteläxa som också måste göras, men det gör jag nog imorgon. Och nästa vecka är det NO prov. Så det är lite stressigt ja!
Men idag har jag iallafall bara gått i skolan. Och den här onsdagen var faktiskt ganska bra, varken konfa eller syslöjd (och det innebar att vi slutade tidigare) och så hade ju jag spanska med andra gruppen. Och efter skolan så gick jag och Julia ner till konsum och köpte godis, inte bra där. Haha, men gott var det iallafall.
Nu ska jag titta på tv, hugs!

Idrottslektioner kan vara kul

För nån vecka sen så hade jag och Linda väldigt kul på idrotten, skit i min röst.. Checka bara våra skills liksom!!


 

Lördag

Hej på er!
Idag väckte mamma mig ganska tidigt för att vi skulle städa hela huset. Så nu har vi faktiskt städat i några timmar. Jag har städat hela mitt rum, rensat garderoben, damsugigt, torkat av saker och så. Men nu orkar jag inte mer. Ska nog gå och göra mig iordning snart. Ikväll så ska vi få gäster, och det blir väl förhoppningsvis trevligt.
Imorgon ska jag nog till stan med mami och syrran, och då ska jag förhoppningsvis köpa en jacka. Så de ska nog bli kul!
Nej, nu ska jag göra mig iordning. Hugs!

En dag på stan

Hejsan!
Haft en bra dag? Det har jag iallafall, skolan idag var helt okej. På matten blev det asgarv! De var fan roligt asså! Sen efter skolan så åkte jag in till stan tillsammans med Linda och Sophie. Det var trevligt, och nu har jag busskort bara så ni vet. Jävlans bra asså! Orkar inte skriva så mycket nu. Men vi hörs när jag orkar. Pusspuss


ful bild på mig från idag! kolla mina ögon liksom, fett läskiga x)

Torsdag

Hej bloggen!
Idag har jag gått i skolan som vanligt, men alla småbarn var lediga så det var ganska lugnt i korridorerna. Skolan var väl somvanligt ganska tråkig, vi har svenska tema och ska skriva om gammla kända författare som man liksom aldrig hört talas om, jättekul(inte)! Iallafall så jobbade jag på ganska bra om man jämför med tex förra torsdagen då jag helt enkelt inte jobbade ett piss! Men idag blev jag färdig med allt, så det var riktigt skönt. Gäller bara att få in allt i huvudet innan redovisningen vi ska göra nästa gång.
När jag kom hem idag åt jag pepparkakor för den som undrar!
Puss .

Grattiiis Sophie!!


Alla säger grattis till Sooph här som fyller 15 år idag! Byxmyndig och allt ;)
GRATTIS SOPHIE! <3

Dagens outfit
Dagens outfit
Tshirt - Gina tricot
Linne (under) - Gina tricot
Jeans - Cheap Monday
Kofta - Gina tricot
(och just nu) mysiga tofflor - Shepherd

Vart tog det vägen?

Ja, jag blev lite orolig när jag såg att det inte var något 90210 idag. Vart har de tagigt vägen? Första säsongen kan väl ändå inte vara slut redan? Vi får vekligen hoppas på det bästa! Jag älskar den här serien, så sjukt underbar!
Nej jag får nog ta och gå in på tv4'as hemsida och kika om de är tillbaks nästa vecka (om det står där vill säga).
Hoppas hoppas!

Haha, snyggt!

Hallå alla snyggon!
Idag har jag bara gått i skolan. När jag kom hem idag och skulle låsa upp dörren upptäcker jag att nyckeln inte ligger i väskan, jag kikar in genom fönstret och ser min kära nyckel ligga där. Suck.
Då ringde jag hem till min syrras kompis och frågade om min syrra var där, och det var hon. Så då gick jag förbi där och hämtade upp hennes nyckel. Sen gick jag hem till mamma istället.
Och nu sitter jag här!
Haft en bra dag?

snygga foton, huh?'
lekte lite med camen..

Musik


Låten är med i I taket lyser stjärnorna och den har liksom fastnat i mitt huvud..

Secrets Deluxe


secrets deluxe, tisha, gina, yesyes

Ännu mer bilder från i Fredags


I väntan på bussen..


Oseriös påväg hem till Soffi..


Ännu oseriösare, haha..

Snart går jag och lägger mig. Godnatt sötnosar!
RSS 2.0